ABDULLAH GÜL, BEYKOZ’DA Kİ KONUTUNA TAŞINDI
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, uzun süredir tadilatı devam eden Beykoz Kavacık’taki konutuna taşındı.
İstanbul-TÜRKİYE
01 Kasım 2025 // Salihli İstiklal // 2436V //
Kaynak: Sözcü
Gül, görevinin bitmesine rağmen Cumhurbaşkanlığı'na ait Tarabya Köşkü'nde kaldığı için tartışmalara neden olmuştu… Beykoz’da ki konutuna taşınan Gül, böylece kendisine yöneltilen haksız eleştirilere de noktayı koymuş oldu.
ABDULLAH GÜL'ÜN KORUMALARI
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, 75 koruma memuru ve 45 hizmet personelini kendi hizmetine aldığı öğrenildi. Gül'ün ayrıca 18 aracı da kendisine tahsis ettiği idda edildi.
ABDULLAH GÜL VE EŞİ HAYRÜNNİSA HANIM BOĞAZ MANZARALI VİLLALARINA TAŞINDI
Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından geçtiğimiz hafta Kavacık'taki boğaz manzaralı villaya yerleşti.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, önceki ay ikametgahını Beykoz Çubuklu Mahallesi’ne aldırmıştı, şimdi kendisi Tarabya Köşkü'nden taşınarak Beyoz'daki villasına yerleşti.
TARABYA KÖŞKÜNDEN BEYKOZ’DAKİ VİLLAYA
Geçtiğimiz hafta içi Tarabya Köşkü'nden taşınan Abdullah Gül ve Hayrünnisa Gül çiftinin yeni ikametgahları Beykoz'a bağlı Kavacık'taki boğaz manzaralı villa oldu. Görev süresi 28 Ağustos 2014'te dolan Gül'ün taşınması, villada gerçekleştirilen inşaat ve tadilat çalışmaları ile güvenlik için yapılan otomasyon işlemlerinin uzaması nedeniyle gecikmişti.
GEÇTİĞİMİZ HAFTA SESSİZ SEDASIZ TAŞINDILAR
Çalışmanın sona ermesi ve villanın oturmaya hazır hale gelmesinin ardından ilk olarak eşyalar taşındı. Eşyaların konulmasının ardından Gül çifti, geçtiğimiz haftadan itibaren yeni ikametgahlarında oturmaya başladı.